Akna, csatorna duguláselhárítás

Csatornatisztítást vállalunk: Biatorbágy egész területén és közvetlen közelében is. Lefolyó karbantartás Biatorbágytől 60 km-es körzetben ingyenes a kiszállásunk. Szakszerű szerelés és a folyamatos karbantartás hosszútávon kifizetődőbb befektetés és nem drágább a minőségi munka megfizetése.

Egy kis odafigyeléssel több ezer Ft-ot spórolhat meg, ha a lefolyóvezetékek karbantartását, duguláselhárítást, tisztítását, berendezési tárgyak (mosdó, mosogató, fürdőkád, WC, WC-tartály, zuhanyzó, villanybojler) karbantartását szakszerűen, megbízható mesteremberrel végezteti el. Szerelvények (csaptelepek, szifonok) karbantartását és tisztítását végeztesse el a megfelelő időben, a BL-online mestereivel. Ne feledje, ha a kisebb hibákat idejében kijavíttatja, elkerüli a későbbi többletkiadást!

Nézze meg, ki mennyi garanciát vállal az általa elvégzett munkára, mert mi a megrendelőlapra le is írjuk a garanciavállalást. Lefolyórendszerek, (fürdőszobai lefolyó, WC lefolyó, mosogató lefolyó, strangok, alapvezetékek csatornák tisztítása). Csatorna tisztítás és duguláselhárítás, átmosás tisztítás. Udvari és belső aknák, lefolyó rendszerek gépi és kézi gyökértelenítése.

Vízvezeték szerelő kollégánk megoldja a csatornatisztítást, 32-300 Ø-ig. Hívja duguláselhárító kollégánkat, ha duguláselhárítással kapcsolatos problémája adódik! Amennyiben kérdése van, érdeklődni szeretne, készséggel állunk rendelkezésére. Beltéri lefolyóvezetékek tisztítása és időszakos karbantartása. Fertőtlenítés és szagtalanítás a duguláselhárítás után. Hibamegállapítások és szakvélemények kiállítása.

Miért minket válassz: Akna, csatorna duguláselhárítás | Bia szervíz?

  • 7 nap írásós garanciát adunk minden elvégzett munkára.
  • Azonnal megyünk a munka megrendelése után de legkésőbb 5 órán belül.
  • Kis egyéni vállalkozóként indultunk és az ügyfeleinknek hála már nagyra nőtünk, ezért minden embert tisztelünk és megbecsülünk.
  • Összesen már 36 év tapasztalatunk van és ez folyamatosan nő.
  • Több autó és szakember várja a munkásfelvételt.
Duguláselhárítás árak Duguláselhárítás szolgáltatásaink